op velerlei verzoek

Wilde eigenlijk naar bed maar lees op de valreep nog enkele mailtjes. Daarin het verzoek om de foto van Ylva met bril. Wij zijn al zo gewend en mevrouw heeft weinig zin in poseren,zo  zijn er bijna geen foto’s maar hier ONZE YLVA MET HAAR 1e BRIL !!!!  Ze krijgt er nog 1 en dat is een roze waar ze verschillende frontjes op kan zetten, ook heel erg leuk !62007_117_1 Momenteel loenst ze enorm zoals je ziet op de foto maar dat komt van het plakken van de pleister elke avond. Ze blijft een prachtig meisje ook met de bril en ik hoop dat ze er veel gemak van zal hebben.

Was ook nog wat vergeten, eigenlijk heel erg belangrijk, over Quint. QUINT rolt, niet 1 keer of 2 keer maar de hele dag door. Vandaag, woensdag, kun je hem niet uit het oog verliezen ( konden we eigenlijk ook al niet, maar goed.. ) want hij heeft het ontdekt. Helaas heb ik nog geen foto’s maar hij weet hoe het moet. We zijn er heel blij mee maar ook is het wel weer raar. Heb nagekeken wanneer de meiden echt rolden en dat was met 4 en 5 maand, Quint is 18 maand, natuurlijk een enorm verschil. Maar we zijn dankbaar dat Quint nog steeds blijft vooruitgaan en dat zijn toekomst over wat hij wel of niet zal kunnen nog steeds open staat !!!!!!!!!!

8 Reacties op “op velerlei verzoek

  1. Super die bril van Ylva, heb haar gisteren al live bewonderd in de AH. Geen moeder te bekennen…..
    Maar het staat haar erg leuk en gemak zal ze er zeker van hebben. En helemaal top dat Quint lekker blijft rollen. Dikke kus Joke

  2. Hallo

    Wat een leuke foto van Ylva. Leuke bril trouwens. Ylva het staat je goed!!
    Wat goed van Quint dat hij rolt. Op naar de volgende stap qua ontwikkeling. Ik vind trouwens ook goed dat hij wat appelsap drinkt, wij weten hoe moeilijk het is om een kind aan het drinken of eten te krijgen. Ik vind dit erg super ook al is dit maar 30 cc.

    Groetjes uit Den Ham (dikke knuffel van Dirk-Jan en groeten van Loes, Noor, Frank en Jennifer)

  3. Wauw Ylva wat een mooie bril! Staat je goed hoor….

    We willen jullie heel veel plezier wensen voor zaterdag….liefs Alex en Miranda

  4. Hallo allemaal,

    Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat, bijzonder om zo mee te kijken in jullie gezin. En fijn dat jullie leuke dingen met elkaar doen. Jammer dat het zwemmen voor Quint zo uitputtend is. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben en ik bel in sept wel. Denk regelmatig aan jullie. Hartelijke groeten Rianne van Unen.

Plaats een reactie