Moederdag 2009

052009_035  Ondanks dat Quint zaterdagavond weer 40 graden koorts had heeft hij wel heerlijk gedrogeerd(?) geslapen en werd zondagochtend dan ook vrolijk waker. Nog wel verhoging en in de loop van de dag weer wat koorts maar niet vervelend gelukkig. Moederdag begon voor mij met uitslapen maar ik lag wel een beetje afwachtend in bed want hoorde allemaal geluiden natuurlijk en mijn klokje tikte door want  ik wilde op tijd in de kerk zijn omdat ik oppasdienst had en de meiden moesten collecteren. Om 9 uur mocht ik e052009_036indelijk naar beneden komen en daar stond een heerlijk gedekte ontbijttafel met vers fruit, croissantjes en een eitje!! Smullen dus! Ondertussen de kadootjes uitpakken en ik ben vreselijk verwend! Door Quint met maar liefst 2 zelfgemaakte kado’s ( hoe doen ze dat toch???? kliederen met verf en lippenstift!) en door de meisjes met een prachtige zelfgemaakte theepotten ( allebei dezelfde en dat geeft concurrentie wie de mooiste heeft gemaakt, dat is wel jammer dat niet alle groepen iets anders052009_037 maken maar ook wel weer te begrijpen natuurlijk). Allebei een zelfgeschreven tekst/ gedicht erbij, zo ontzettend lief, ontroerend ! Ondertussen denken we op deze moederdag ook aan al die lieve vrouwen die (nog) geen kinderen hebben en deze dag dan ook niet makkelijk is, ook de moeders die geen zelfgemaakt knutselwerkje krijgen omdat hun kindje niet meer hier is en aan alle mensen die hun moeder moeten missen, wij prijzen ons gelukkig dat we deze moederdag zo kunnen vieren maar we weten dat het ook heel anders kan zijn en ook daar mag je best bij stil staan.
De dag na de kerkdienst verder rustig doorgebracht, Quint lekker op de fatboy voor de dvd met HOPLA en Ard is even naar zijn moeder gegaan en ik later op de middag naar mijn moeder, ach zo verdelen we het gewoon en is een ieder even bedeelt. Quint deed het gelukkig verder gezellig maar helaas in de avond werd het weer minder en ook de nacht van zondag op  maandag was een onrustige nacht waarin hij veel huilde en ik weinig sliep, gelukkig had ik deze ochtend geen bijzonders en heb met Quint rustig aan gedaan en zo waren we tegen 11en samen eindelijk in de kleren en gewassen.
Maandagmiddag kregen we gezellig bezoek van de dames die de sleutelhangers hebben gemaakt ten bate van de bed-box, ze namen leuke kadootjes voor de meisjes mee en voor Quint een prachtige koe met een hoog sensitief gehalte. Wij hadden voor hen allebei een mooie bos bloemen om ze te bedanken voor hun geweldige inzet. Quint ondertussen had de hele middag zo’n beetje geslapen en liet zich verder van zijn goede kant zien door lekker tv te kijken en te spelen met zijn nieuwe speeltje. De temp steeg wel weer iets en vanavond kreeg ik een idee waar het misschien mee te maken zou kunnen hebben, zijn gips zit bij zijn bil heel strak en er kan geen papiertje meer tussen het is ook zo supergevoelig. Even in de gaten houden en anders toch maar een belletje plegen naar de huisarts, morgen wacht ik nog even af en kijk opnieuw hoe de gevoeligheid is. Ook nog een oudergesprek morgen op de Elzenhoek en zo komen de dag weer mooi door. Hoop alleen dat Quint vanacht iets beter slaapt, op moment van dit typen wordt hij net weer wakker en speelt in de box en dat is toch geen tijd meer voor een jochie van bijna 3 en een half, tis namelijk 23.30uur!! Bedtijd had ik zo bedacht, voor Quint en voor mij!

Advertenties

Een Reactie op “Moederdag 2009

  1. Fijn dat jullie een fijne moederdag hebben kunnen vieren met een vrolijke Quint.
    De koffie/theepotten komen ons erg bekend voor!!!!!!!!
    Zelfs in Zwolle en Doetinchem komen ze gecopieerd te voorschijn.

    Niet leuk!!!

    liefs van ons

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s