vervolg van 30-10

Had ik gisteravond toch een heel verhaal klaar kreeg de computer zoals zo vaak de laatste tijd, kuren. Geprobeerd om het goed te krijgen maar denk dat we eens iemand er naar moeten laten lijken want hij zit waarschijnlijk te vol met al die foto’s die we steeds maken en niet kunnen branden ! Dus zullen snel iemand aan de jas trekken !!

Helaas heeft Quint geen waterpokken gekregen, jammer want als hij het nu toch zou hebben gekregen dan kunnen we wat geruster zijn tot de operatie. Vrijdagvond dacht ik even 2 pukkels op zijn buik te zien en 1 op zijn arm maar het was zaterdagochtend helemaal verdwenen, nu blijft het dus oppassen geblazen. Daarom een briefje gemaakt voor de ouders van de klasgenoten van Chary en Ylva, moeilijk hoor wat je er op zet. Wil niet dat de meiden buitenbeentjes worden door hun broertje en dat ons huis nog meer gemeden wordt, anderzijds weten waarschijnlijk veel ouders niet wat voor zorgen we hebben en dan is het voor hun misschien makkelijker te begrijpen dat ik niet altijd op school ben en dat er niet altijd gespeelt kan worden. Hoe graag we dat ook voor de meiden willen maar het is niet altijd haalbaar, want even kids wegbrengen of ophalen is al een heel geplan met voeding etc.. Ben erg benieuwd wat voor reacties we krijgen ook wel een beetje eng zo met de billen bloot.

Maandagochtend nog weer met Groningen gebeld, de data die ik eerst door had gekregen waren nog niet definitief zo rondom sinterklaas, nu was er een datum 1 dag voordat Ylva geopereerd wordt, eeuuh in 2 ziekenhuizen tegelijk zijn is wel erg lastig en het is ook in de week dat Quint 2 jaar mag worden die week willen we liever niet in Groningen zitten dat snapte ze ook wel uiteraard. Nog gebeld met Hardenberg of de datum van Ylva definitief is maar dat is pas 10 dagen voor de datum bekend, dus ja daar heb je ook niet zoveel aan op dit moment. Nu gaat de opname-coordinator proberen op een andere datum alle disciplines tegelijk in de OK te krijgen en een bed natuurlijk. Zal nog wel een lastige klus zijn en ik denk dat we richting kerst gaan nu, hoop eigenlijk dat ze belt en zegt: "Quint mag morgen komen", dan kunnen we ons niet te druk maken vooraf en pakken we zo onze spullen in en zien wel weer !

Voor nu weer genoeg, Quint moppert wat en wil graag aandacht, oma komt eraan en dan de meiden ophalen van school. Vanavond de eerste B-zwemles voor Chary, Ylva morgen naar de oogarts en vrijdagochtend krijgt Quint zijn griepprik, twijfel of ik hem zelf ook zal nemen, heb nog 2 nachtjes bedenktijd !!

Advertenties

3 Reacties op “vervolg van 30-10

 1. hey waarom zou jij de griepprik niet nemen??? wij waren er heel blij mee en hebben geen van 4en ook maar iets van verkoudheid oid gehad. Terwijl Benny elk jaar aan de beurt is en ook nu al 2 weken hoest. Bescherm Quint en jezelf. (mijn mening hoor 🙂 ) Hoop dat de ouders op school het snappen, zo niet is het moeilijk voor jullie en denk kortzichtig van de andere ouders. Verdorie de meiden zitten toch al langer op school:( dat je zo moet knokken. Brrr wat negatief allemaal weer he volgende keer iets positiever 🙂 🙂 🙂
  liefs Josxc3xa9

 2. Hoi!
  Ik sluit me aan bij Josxc3xa9! Neem alstjeblieft die griepprik. Ik krijg hem zelf ook al jaren en heb geen griep gehad!! de prik zelf had ik ook geen last van hoogstens een stijve arm en xc3xa9xc3xa9n dagje wat katterig!! (dit jaar helemaal niet)Je bent gewoon een beetje onmisbaar Jeannet!!! Dus mijn advies: Doen!!

 3. Hallo, ik was voor iemand op zoek naar een manier om een neussonde vast te zetten zodat hij er niet iedere keer uit getrokken wordt en kwam zo op jullie wblog uit.
  Kan me je boosheid goed voorstellen als je al die “gewone moeders” ziet fietsen en dat je hoopt geen bekenden bij ah tegen te komen.
  Maar verder lezend zie ik dat je ook intens geniet van je kanjer.
  Mijn dochtertje had toen ze 6 maanden was al een bril, de kleinste die er was het leek wel de bril van lee towers. Dus iedere keer als er weer iemand in de wagen keek schrok die zich kompleet rot.
  Ik wens je veel liefde en geluk met Quint en je andere kinderen natuurlijk.

  warme groet,
  harry weezeman

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s