Ik BAAL, hij BAALT, wij BALEN !!

Ik baal, baal en baal, kan niet de juiste woorden vinden om een goed berichtje te maken en de juiste woorden te vinden.

Wil wel de mensen bedanken die ons een kaartje stuurden voor de opname en ook de kaartjes nu het niet doorgaat ! En zeker ook alle lieve reacties hier op de weblog en via hyves, SUPER !!!!!

We staan nu zeker een maand stil met Quint qua voeding en beademing, voordeel is dat Ard nu zijn vrije dagen gebruikt om te verven in huis en dat we woensdag naar het afzwemmen van Chary kunnen maar of we daar nu echt zo blij om zijn ! Tja het is heel erg dubbel !

Wie weet kan ik morgen weer wat vrolijkers schrijven !

Advertenties

5 Reacties op “Ik BAAL, hij BAALT, wij BALEN !!

 1. Hoi Ard en Jeannet
  Natuurlijk fijn dat je nu andere karweitjes kunt doen, maar well zo dubbel hxc3xa8. Je moet je toch weer bij elkaar rapen om weer door te gaan. Probeer maar wel het positieve boven te halen dat maakt het wat dragelijker.
  Liefs van ons

 2. Owww bah, we hadden jullie zulke andere dagen gegund…nu maar weer kijken wanneer het wel kan en dan alles maar weer regelen….
  Sterkte lieverds!!!

  Liefs A&M
  p.s. Chary, succes met het afzwemmen (en dat op DJ’s 35e verjaardag!!)

 3. Erg vervelend allemaal, je gaat je er helemaal op instellen en dan loopt alles weer anders. Natuurlijk een lichtpuntje dat je wel kunt kijken naar het afzwemmen van Chary, voor haar zeker een hoogtepunt!!! We zien zeker uit naar de leuke foto’s die jullie gaan maken. Maar het is inderdaad heel erg dubbel dit gevoel. We hopen voor jullie dat er binnenkort weer nieuwe lichtpuntjes voor jullie zijn. Heel veel sterkte!!!!!!!

 4. Hallo Ard en Jeannet, Chary, Ylva en Quint. Wat ontzettend vervelend dat de geplande opname nu niet doorgaat. Het is inderdaad zoals iedereen zegt erg dubbel. Ik kan me voorstellen dat Chary wel blij is dat jullie bij het afzwemmen aanwezig kunnen zijn, maar het was toch ook wel heel erg fijn geweest wanneer de operatie was doorgegaan. Heel veel sterkte gewenst en ondanks alles toch een gezellige middag woensdag. Groetjes, Chris en Jeannette en kids

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s