quints 2e vaccinatie en gesprek supervisor

hallo

Dit weekend weer neergestreken in het RmD huis,na een paar dagen school,voor de meiden weer leuk om Ard en QUINT te zien. Ik was donderdag al eerder heen gegaan omdat we eindelijk het gesprek hadden,de meiden werden later door opa en oma gebracht.

Het gesprek was eigenlijk een inventarisatie voor de supervisor,we zijn eigenlijk niks wijzer geworden,behalve dat Quint meervoudig gehandicapt zal zijn (maar dat wisten we al) en dat er nog veel meer zal komen,dat we er nog lang niet met hem zijn.  Ook dat is al vanaf zijn geboorte ons gevoel dus niks nieuws,ze gaat Quint nog onderzoeken en volgende week praten we weer met haar,zij hoopt dan artsen te hebben gesproken,afspraken en uitslagen voor ons te hebben en wie weet meer uitzicht op naar huis gaan te hebben.

De aanvraag voor thuiszorg is nog steeds niet rond,ook zijn Quints hartritme stoornissen er nog steeds,zij maakt zich daar geen zorgen om,het wordt zelfs een beetje op de monitor gegooid(??),maar ook met een nieuwe monitor gebeurt het. Wij willen nog steeds een cardioloog en Kno staflid spreken en nemen Quint  zeker niet eerder mee dan die gesproken te hebben.

Donderdag heeft hij zijn 2e prik gehad en is vandaag wat snotterig,wat verhoging etc. verder lijkt het nog goed en hopelijk wordt hij niet zo ziek als toen in februari met zijn 1e prik,we zijn nu wel op het goede adres gelukkig, maar toch…..

Ga nu nog even kijken hoe hij slaapt en dan  zal ik later dit weekend vast nog wel wat meer  te vertellen hebben.

Oh ja tip van petra om Quints adres er bij te zetten!

Quint Veurink    UMC Groningen    Hanzeplein 1  Groningen

Groetjes van ons!!

Advertenties

Een Reactie op “quints 2e vaccinatie en gesprek supervisor

  1. Ook hier even een reactie op zetten. Is de telefoonrekening al wat lager dan afgelopen zomer op ons UMCG veldje? Badminton is ook makkelijker zonder mobiel aan je oor! Groot gelijk, zo’n web-log. Iedereen weet nu wat er gebeurt en blijft uit de eerste hand op de hoogte. Goed gedaan. Omdat wij dit ook vanaf de erste dag gedaan hebben zijn we echt vergeten mensen te bellen, dat is natuurlijk niet zo netjes.
    Allemaal een dikke zoen en ga er voor!
    Peter Mirjam en de kinderen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s